Onderhoud doorheen belgië

Wij bieden het onderhoud aan van diverse brandbestrijdingsmiddelen zoals brandblussers*, haspels, hydranten, branddetectie, noodverlichting, branddeuren, RWA,…
Ook voor de niet door ons geplaatste toestellen of installaties voeren wij keuringen uit.

Al onze keuringen worden volgens de vigerende normen/wetgevingen uitgevoerd en u ontvangt een geldig keuringsbewijs. Op deze manier bent u er dan ook zeker van dat alles correct gekeurd is.
Steeds meer verzekeringsmaatschappijen vragen de bewijzen van een jaarlijks onderhoud op hierdoor is het dus van cruciaal belang om de juiste partner te hebben voor uw onderhoud.

Herbeproevingen

U kan bij ons terecht voor de druktesten van:
CO2-flessen
Ademluchtflessen
Duikflessen
Propaanflessen voor warme luchtbalonnen

Wij voeren intern de herbeproevingen uit in samenwerking met een erkende keuringsinstantie. U krijgt dan ook telkens een geldig keuringsbewijs na uw herbeproeving. U kan eveneens bij ons terecht voor de hervulling van uw CO2-toestel.

Verhuur

Wij verhuren onze toestellen voor al uw noden: van een groot evenement tot een plaatselijk tuinfeest.
Wij helpen u het juiste aantal brandbestrijdingsmiddelen te bepalen zodat u wettelijk in orde bent, hoe groot of hoe klein uw evenement mag zijn.

Lease

Onze toestellen kunnen ook geleased worden. Dit houdt in dat u de toestellen niet aankoopt maar jaarlijks aan ons huurt en ook jaarlijks door ons een onderhoud krijgen.
Vraag ons gerust naar meer informatie over een leasingcontract.